Fake klipovi

Posted: 30th September 2012 by Mracnjak in Ljudska glupost
Tags: ,


Stalno mi šaljete neke linkove misleći da ste našli klipove vredne oduševljenja i divljenja a zapravo su totalno sranje… Ovde imate nekoliko njih koji su apsolutni fake, dakle lažnjaci iako neki od njih izgledaju prilicno realno. Ne nasedajte na glupe fore i jebem ga, naučite da procenite dal je klip pravi ili ne!

 1. Aleksandar-Aca says:

  Ovaj prvi je realan, bas je pravi! Bravo za pronalazaca!!! Sta sve dokoni kreteni nece da smisle… Ovaj drugi je jos zesci, poznati glumci i radnja jebe kevu. Original bre, tragedija! Gre’ota za ovolikuu farbu i unisten zid na trecem, svaki bolid koji je pogledao par ovakvih istinitih klipova ovde bi provalio da kad se ovako nesto desi bude malo krvi i mnogo mozga, komadica. Cetvrti je vec Hollywood! Ovi su degenericu jer su se u opste i cimali oko ovoga. Svaka cast za ovo pecenje ali steta sto ga niko nije okusio, jebem vam majku dokonu i bolesnu!

 2. pezos says:

  jbt ovaj četvrti je extra urađen samo su zasrali sa vatrom na kraju

 3. d0tcom says:

  jel ovde ima ljudi koji postavljaju nesto novo

 4. Aleksandar-Aca says:

  Razmisli prvo o svom pitanju… Svako dobije pravo da kaci sta god hoce, onda retardi krenu da kace kako sivonja udari mitiljavku samar i ovaj padne u nesvest i ostale klipo ve poput toga. Sta ce da se desi? Sajt ce da zatrpaju glupostima i to ce da bude nabacano bez kontrole pritom se klipovi ne kace vec se besto drugo radi tako da to nemoze obican covek(citaj debil) da uradi. Ja i kad bih bio moderator nista tu ne bih mogao dapreduzmem jer modovi ne brisu klipove. Gledaj ovako, a ako ti se ne svidja napravi sajt… Ko je debil?

You must be logged in to post a comment.