Ubistvo gazenjem automobilom… iznova i iznova…

Posted: 28th February 2015 by Mracnjak in Ubistva


Nije smešno to što je lik prešao autom preko čoveka nekoliko puta sa namerom da ga ubije, smešno je to što policija sve vreme pokušava drugim automobilom da ga zaustavi i u tome komično ne uspeva…

Glava u hidrauličnoj presi

Posted: 28th February 2015 by Mracnjak in Nesreće na poslu


Glave i hidraulične prese nisu najbolje u kombinaciji, ali ako baš morate da ih kombinujete, postarajte se da uz sebe uvek imate aspirin… može da zatreba ako počne glava da vam puca od bolova…

Sačmarom u glavu, close range

Posted: 28th February 2015 by Mracnjak in Egzekucije


Evo još jednog klipa sa egzekucijom sačmarom iz blizine ali ovog puta iz Dominikanske Republike. Ne znam razlog ove egzekucije ali znam da momcima nije bilo dovoljno to što mu se glava rascvetala ko muškatla u proleće nego su ga još i izrešetali mecima…- Šta se radi brate?
– Ništa evo… visim…

Raining men

Posted: 12th February 2015 by Mracnjak in Funny videos, Ljudska glupost, Nesreće na poslu


Peškiroglavci se motaju oko improvizovane bombe. Sledeća scena bi se super uklopila sa pesmom “Raining men”

Snajperi, snajperi

Posted: 12th February 2015 by Mracnjak in Kompilacije, Ubistva


Lepa kompilacija od tri video klipa… preporučujem


Pro?itaj ceo post »

Posledice sačmare u glavu

Posted: 12th February 2015 by Mracnjak in Ubistva


Narkoman probao da opljačka prodavnicu đto se valniku nije puno dopalo te je istom usadio u glavu par kuglica ogromne kinetičke energije u narodu poznatih kao- sačma.
Žrtva je na klipu još uvek živa…

Headshot sačmarom

Posted: 12th February 2015 by Mracnjak in Egzekucije, Ratne igre, Ubistva


Nova vrsta egzekucije nam dolazi iz Islamske Države… Postaju vrlo kreativni u izboru metoda za oduzimanje života… verovatno možemo uskoro da očekujemo da nekom bace klavir ili sef na glavu.
(pošto znam da pripadnici Islamske Države posećuju Mračnjak.com možda uskoro stvarno dobijemo baš takav video…)

Živo spaljivanje jordanskog pilota

Posted: 6th February 2015 by Mracnjak in Egzekucije


Jordanski pilot je uhvacen u decembru prošle godine. Od starta je bilo jasno kakva ga sudbina očekuje. Pre neki dan je objavljen video njegove egzekucije i ovoga puta vidimo novi nivo brutalnosti tzv Islamske Republike. O samoj egzekuciji necu mnogo da pišem, videćete u klipu.
IR je tražila oslobađanje njene pripadnice Sajida al-Rishawi u zamenu za pilota ali pošto Jordan nije reagovao adekvatno njihovim željam nastao je ovaj video. Odmah sutradan po objavljivanju video snimka, Jordan je izvrsio egzekuciju zarobljene pripadnice Islamske Republike koja je uhapšena nakon neuspelog pokušaja samoubistva bombom kada je njen mehanizam zakazao i bomba vezana za njeno telo nije eksplodirala.

Cenzurisana dekapitacija

Posted: 6th February 2015 by Mracnjak in Dekapitacije, Egzekucije


U poslednje vreme nam peškiroglavci šalju uglavnom cenzurisane klipove… pomislio sam da im otupela oštrica, ali onda je stigao snimak jordanskog pilota…